U Davida Ratha jde, podle mého názoru, o něco úplně jiného. Za jeho zatčením a nakládáním s ním hůře než s Breivikem je Kalousek. V tomto přesvědčení mě utvrdil sám nejlepší ministr financí galaxie, který svými návrhy jenom potápí českou ekonomiku a okrádá lidi. Jako důkaz svého  triumfu nad svým největším kritikem a odpůrcem Rathem uspořádal se svými spolustraníky pochod, při zahájení kampaně do krajských voleb, pochod z Rathových Hostivic do Buštěhradu. Byl to Kalouskův výsměch a jeho césarovský triumf!

David Rath byl totiž jediným poslancem v celé sněmovně, který viděl Kalouskovi a Hegerovi pod prsty při jejich snaze zprivatizovat zdravotní pojišťovny. Věděl, jak to chtějí udělat a důrazně na to upozorňoval. A měl pravdu, vždyť první kroky ke zprivatizování pojišťoven již nastaly. Sloučily se tři soukromé zdravotní pojišťovny v jednu. Zatím jen tři.

Celý zajímavý článek ZDE

DODÁVÁM

S neřády, kteří ochudili a zaneřádili naši zem, se musíme vypořádat. Děkovat jim mohou jen jejich "VLEZŘITNÍCI", kteří jim, nepochybně, při jejich "záslužné" zlodějské činnosti vydatně pomáhali a nebo si sami svůj díl  ze statního zdefraudovali. Dnes mají důvod mít strach ze své budoucnosti, i když jejich zahraniční konta by je mohla nechat klidnými.

BOŽÍ MLÝNY ALE MELŮ...

Grafická úprava a dodatek: Jaroslav Horák