Okolo Teplic potají vznikají arabsko-islámská ghetta

23.08.2014 16:32

Okolo českého města Teplice vzniká potají rozsáhlá síť stavebních parcel skupovaných Araby a muslimy. Jedná se hlavně o pozemky okolo obcí Modlany, Kvítkov u Modlan a Věšťany. Podle informací, co jsem zatím s kolegy zjistil, byla část pozemku původně nejspíše v obecním vlastnictví a byla odprodána za podezřele nízkou cenu....

Celý článek ZDE

teplice2.jpg

K tomu je nutné dodat...

Popřevratoví přitroublíci byli schopni odsuzovat vše tzv. "SOCIALISTICKÉ". Neváhali zesměšňovat a zlehčovat sociální politiku poválečného Československa, zejména dobu budování socialismu v době prezidenta Gustava HUSÁKA.

Dokázali a dodnes dokazují zlehčovat a zesměšňovat dobu, kdy se rodili tzv. "HUSÁKOVI DĚTI", protože se rodily v době vysokých sociálních jistot našich pracujících a proto se dětí rodilo v průměru 3,2 na rodinu. To byl stav, který zajišťoval nejen uchování československého národa, ale i jeho kultury. Nehrozilo proto ani nebezpečí zalidňování našeho území Araby, kterých se rodí v průměru 6 dětí na rodinu. 

Budování tzv. "svobodné a demokratické" společnosti v naší zemi po listopadu 1989 přineslo přesně to, co si s jistotou nepřálo 90% našich občanů. Jeden z jevů, který jsme si s jistotou nepřáli při budování společnosti  s "TRŽNÍM HOSPODÁŘSTVÍM - tedy přesněji řečeno s UTRŽENÝM ZLODĚJSTVÍM" přineslo s sebou mj. i TENTO VARUJÍCÍ JEV, o kterém se píše v článku. 

KAPITALISMUS = PŘICHOD ISLAMIZACE = ZRŮDNOST = NÁSILÍ = LIKVIDACE NAŠÍ KULTURY !

Dodatek: JH