Náš národ určitě nedopustí... Nebo SNAD? nedopustí... Nebo se nechá úplně zničit..?

05.05.2013 09:37

 

Konečně pořádný návrh...

Od roku 1950 byly nainvestovány, k začlenění romských spoluobčanů do většinové společnosti, miliardy korun.

Bez viditelného efektu!

Romové jsou přestěhováváni do průmyslových oblastí, na sever naší země a to je špatné!

Řešení této situace ale existuje.  Nabídnout Romům bydlení v Praze.

Praha je totiž to jediné vhodné místo k dokončení toho, co se nedaří, více jak 62 let.

Praha může přispět ke konečnému vyřešení romské otázky. Pokud má být romský spoluobčan úspěšně začleněn do majoritní společnosti, tak jedině v místě, kde je nejnižší nezaměstnanost (2-4%) a v místě s nejvyšší průměrnou mzdou (25- 32 000 KČ). Zde může být Romům nabídnuta dobře placená práce, možnost vzdělání a adekvátního bydlení.

 A TO VŠE MŮŽE NABÍDNOUT JEDINĚ PRAHA.

Přestaňme romské spoluobčany urážet směšnými sociálními dávkami a umožněme jim řádně pracovat a vzdělávat se.

 DEJME ROMŮM PRÁCI, aby obzvláště mladí romští spoluobčané, tolik dychtící po práci, získali pracovní návyky. Jedině tak jim můžeme pomoci. Praha je také region s dostatkem vzdělávacích a kulturních možností, středních a vysokých škol, kde není problém ani se studiem při zaměstnání.

V Praze žijí a pracují významní odborníci, na problematiku národnostních menšin, jako například: Michal Kocáb, Džamila Stehlíková a další nebo vládní zmocněnci, kteří jsou placeni za řešení v začleňování romských spoluobčanů do většinové společnosti.

 Kde jinde by mohli být lépe Romům vytvořeny potřebné podmínky k začlenění do naší společnosti, než právě v Praze? Jen v Praze by pod dohledem senátorů, poslanců a celé vlády, kteří by se mohli Romům stát příkladem skromnosti a pracovitosti a zde by byla Romům zaručena i bezpečnost před útoky rasistů. V Praze žije i většina romských aktivistů (Veselý, Holomek, Giňa). Zajisté by rádi pomohli při začleňování Romů do majoritní společnosti. Nabídli jim pomocnou ruku, dočasné ubytování a spousty užitečných rad.

Važme si Romů…, vždyť jsou to v Evropě už jenom oni, kteří spolu s Islámci zachraňují před vymřením svou plodností  jakoukoliv zemi, včetně té naší, když už Češi zhloupli a volí si do státních mocenských orgánů své likvidátory. Co na tom, že národ postupně debilizuje, když už dávno nemobilizuje. Nezbývá, než se začít modlit a makat, aby ti < dobří > mohli žít, parazitovat a debilizovat národ a rozkrádat ho ... Tak vám, LIDIČKY, nevím, proč se jim říká nepřizpůsobiví, když oni jsou právě tak této době přizpůsobeni, jako vrcholoví politici. PŘIZPŮSOBME SE JIM MY, PROSÍM... 

BUDIŽ NÁM   „Á M E N“.

Názor občana České republiky.

Grafická úprava: Jarda Horák