KRAJSKÁ KONFERENCE SUVERENITY KARLOVARSKÉHO KRAJE V CHEBU 22.5.2011

22.05.2011 23:33

 Průběh jednání konference potvrdil jednotnost postojů a rozhodnutí všech členů Suverenity rozhodnou měrou přispět postupnému ozdravování naší politické scény a zbavování se mnohých zásadních negativních jevů v životě společnosti, které jsou důsledkem nehospodárné, neodpovědné a korupční politiky polistopadových vládních garnitur. Bude k tomu nezbytná nejen politická vůle všech subjektů se shodnýnými politickými cíli jako má SUVERENITA, ale i odolnost vůči české mediální tuposti, potvrzující závislost na politických objednávkách. Je nutné připravit se na nevybíravé a podpásové útoky vůči SUVERENITĚ  a její představitelům z mnoha směrů. JEN SILNÍ A DOBŘE PŘIPRAVENÍ ODOLÁME A NEZKLAMEME NAŠE VOLIČE. SUVERENITA na to má.

Zleva: Jaroslav Horák - zvolený předseda krajské organizace, Jana Bobošíková, Jana Volfová, Věra Procházková - 2.místopředseda krajské organizace.

 Fotosoubor z konference - Klikni ZDE 

 

KRAJSKÁ KONFERENCE SUVERENITY V KARLOVARSKÉM KRAJI USTANOVILA ORGANIZACI KRAJE KV

22.05.2011 22:41

 Dnes 22.5.2011 proběhla ustavující konference SUVERENITY SBB v Karlovarském kraji. Byli zvoleny její orgány a delegáti na ustavující sjezd v Praze 4.6.2011. Její předsednictvo tvoří:

 Předseda krajské organizace SUVERENITY SBB KV RSDr. Jaroslav Horák z Františkových Lázní

 1. místopředseda krajské organizace SUVERENITY SBB KV JUDr. Jiří Chmelarčík z Chebu

 2. místopředseda krajské organizace SUVERENITY SBB KV MUDr. Věra Procházková z Karlových Varů