JINAK POLITIKA ČISTÁ NEBUDE, BUDE TO POUHÉ POLITIKAŘENÍ...

24.03.2013 21:04

 

  

POŽADUJEME PŘÍSNÝ ZÁKON O FINANCOVÁNÍ POLITICKÝCH STRAN! V  zájmu zúžení prostoru pro korupci požadujeme přijetí přísného zákona o financování politických stran.

POŽADUJEME ZÁKON O REFERENDU! Požadujeme přijetí zákona o referendu, jaký mají např. ve Švýcarské konfederaci. Chceme přímou demokracii!

CHCEME SOUDCE A STÁTNÍ ZÁSTUPCE VOLIT A ODVOLÁVAT! Požadujeme, aby soudci a státní zástupci byli voleni a odvoláváni občany, jako je tomu v řadě vyspělých demokratických států.

POŽADUJEME MOŽNOST ODVOLÁVAT POSLANCE! Požadujeme, aby občané měli možnost nejenom poslance volit, ale i odvolávat!

POŽADUJEME ZRUŠENÍ TRESTNÍ IMUNITY POSLANCŮ! Požadujeme zrušení doživotní trestní imunity poslanců a ústavních soudců!

POŽADUJEME ZRUŠENÍ SENÁTU PARLAMENTU ČR! Požadujeme zrušení Senátu Parlamentu České republiky pro nadbytečnost a v zájmu úspor.

POŽADUJEME OKAMŽITÉ ZRUŠENÍ ANONYMNÍCH AKCIÍ NA MAJITELE! Požadujeme okamžité zrušení možnosti anonymních akcií na majitele, jako nejpoužívanějšího kanálu (veletoku) korupce. Civilizovaný svět tyto akcie nezná.

POŽADUJEME ZAVEDENÍ BANKOVNÍ DANĚ! Požadujeme zavedení bankovní daně z objemu transakce, tak jako v Německu a jiných státech.

POŽADUJEME OKAMŽITÉ ZDANĚNÍ HAZARDU! Požadujeme ukončení daňových prázdnin pro hazard a okamžité zdanění loterií, sázkových her a dalšího hazardu.

POŽADUJEME ZVÝŠENÍ DANĚ PRÁVNICKÝM OSOBÁM! Požadujeme zvýšení daně z příjmů právnických osob ze současných 19 % na 21 %.

POŽADUJEME ZAVEDENÍ DPH NA BANKOVNÍ A FINANČNÍ SLUŽBY! Požadujeme zdanění finančních a peněžních služeb bank a dalších finančních institucí daní z přidané hodnoty (DPH).

POŽADUJEME ZAVEDENÍ DRUHÉ SAZBY DANĚ PRO BOHATÉ! Požadujeme zavedení druhé sazby daně z příjmů fyzických osob, a to ve výši 32 % z příjmů přesahujících 100.000,- Kč měsíčně.

POŽADUJEME ZRUŠENÍ STROPŮ SOCIÁLNÍHO A ZDRAVOTNÍHO POJIŠTĚNÍ! Požadujeme zrušení stropů sociálního a zdravotního pojištění u vysokopříjmových skupin spoluobčanů. Nejde o trestání úspěšných, jde o spravedlnost.