Dobře vám tak, komunisti vám nebyli dost dobří, tak teď trpte!

18.04.2013 22:31

Ahoj, občane.

Po přečtení této skutečnosti si udělej svůj názor, tak jako každý, ale nemusíte jej nikomu sdělovat. Já většinový názor znám.


Jarda

 


Jsme úplně ve srabu.


 Máme pětinové platy, než mají lidé na západě.
 Máme všechno zboží dražší o 20 procent než na západě.
 Musíme jíst potravinový odpad dovážený ze západních zemí.
 Náš státní dluh je 1,7 bilionů korun a roční úroky z něho platíme 90 miliard (!!!)
 Zvyšuje se počet lidí pod hranicí chudoby, zvyšuje se počet bezdomovců, počet lidí zavřených na   ubytovnách, počet    lidí vyhlašujících osobní bankrot.

 Stát je řízen kmotry, kteří každou veřejnou zakázku předraží tak, že to stát ruinuje - jak to
 udělal bývalý ministr životního prostředí Drobil, aby naplnil miliardami našich korun svůj osobní
 měšec a měšec stranické pokladny ODS.

 Na zdravotní péči bude mít nárok jenom ten, kdo do nemocnice přijede autem značky BMW, jak řekl profesor medicíny Pafko.
Do důchodu budeme odcházet v 74 letech, což je z biologického hlediska úplný nesmysl.

 Kde je krása naší vlasti, tak opěvovaná státní hymnou?! Naše země nevzkvétá, ale ničí ji skládky
 odpadu, které jsou často dlouhodobě hořící a ničící tak vzduch a přírodu. Odpad je sem svážen z celé EU a penízky za to jdou do soukromých kapes. Úklid a sanaci po vyhořelých skládkách však nese na svých bedrech stát, potažmo jednotlivé kraje, které na to nemají..

Pan Nečas tak rád říká, že lidi drží peníze, ale lidé, ti obyčejní lidé už peníze prostě nemají, protože ani náhodou nedosáhnou na tak proklamovaný průměrný měsíční příjem cca
26.000,-Kč. Velmi často neberou ani jeho polovinu! Podíval se někdy některý z politiků na
platy prodavaček, dělnic a jim podobných, které dřou celé dny a víkendy často za minimální plat ?

 Změna Zákoníku práce nahrává podnikatelům v tom, že zaměstnávají lidi jako brigádníky a často i několik let!!! Podnikatel tak alespoň nemusí odvádět státu velké daně a i lidé se ve jménu zákona
lépe okrádají. Jsou okrádáni v tom, že je jim placena nižší mzda, nedostávají nebo alespoň ne v plné míře placené přesčasy, noční a sváteční příplatky apod. a už vůbec ne nějaké osobní hodnocení. Jsou ochuzováni o požitky trvalých pracovníků, jako jsou třeba stravenky, pracovní oděv...,vždyť to jsou přeci jen brigádníci. Strašíme lidi politickými vězni, kteří byli za komunismu. Ale co jsou "tykadláři", kteří si dovolili opodstatněně zhanobit naše politické představitele? Jsou za to soudně trestáni ne jen podmínkami, které soudci bohatcům udělují za vraždy, za zabití, za korupci, za miliardové rozkrádání státního majetku. Tito "malůvkáři" jsou potrestáni vězením! To jsou přeci političtí vězni jak vyšití!


Paní Angela Merkelová  ve jménu EU již téměř před rokem doporučila panu Nečasovi, aby odstoupil a aby padla vláda. NIC SE NESTALO ! I přesto, že švédské království nechce zástupce z Česka na vyhlašování cen, protože tito korupčníci by znesvětili obřad , NIC SE NESTALO ! Ve světě už máme z ostudy kabát !!! A NIC SE NEDĚJE !!!
Vše jde po staru, čeští mafiáni, politici a soudci si budou mastit kapsy a na obyčejného člověka čeká jen zdražování a živoření a velmi často pouze život pod mostem.

  

JE TO STRAŠÁK DNE - PROSTĚ NA VŠECHNO.

JSME V TOTÁLNÍM MARASMU,  ALE MŮŽEME SI ODPOVĚDĚT VĚTOU:
HLAVNĚ ŽE NÁM NEVLÁDNOU KOMUNISTÉ..“ A HNED JSOU VŠECHNY PROBLÉMY VYŘEŠENÉ, PROTOŽE JEDINÉ A NEJDOKONALEJŠÍ POLITICKÉ STRANY V ČR JSOU :

ODS (obrovsky drancující svině), TOP 09 (zatopí lidem) + LIDEM (sebrat a nasrat)!!!

Komunisti dřív měli stranickou disciplínu a zodpovídali se na stranických schůzích. I tam byli hajzlové, ale museli se krotit, protože byli kontrolováni hned z několika stran. Ti, co se však utrhli v 89. roce ze řetězu a překabátili se do jiných stran, už žádnou kontrolu nemají !!! A těmto lidem máme důvěřovat a svěřovat jim své životy a životy našich dětí!? Lidem, kteří pro zisk do vlastní kapsy jsou schopni ne jen převléci kabát a stranu, ale zaprodat republiku! Proto to také tak zde vypadá!!!

Konečně o aroganci vládnoucích stran svědčí i poslední prezidentská amnestie, tak nezodpovědná vůči lidu a státu jako takovému! Amnestie, která zastavila stíhání a zaručila beztrestnost a čistý rejstřík těm největším podvodníkům, tunelářům a rozkradačům našich podniků a našich peněz. Je zajímavé, že se týká hlavně lidí z řad ODS a TOP09, ale již se netýká Ratha? Peníze, o které připravili stát jsou nenávratně pryč a teď dokonce i jejich potrestání! Uvolnila a vlastně tak očistila vrahy a násilníky a lidé se opět budou bát pouštět děti samotné do školy, staří lidé se opět budou bát chodit nakupovat nebo toho, že jim "kdosi" přijde "odečíst elektřinu nebo plyn". Lidé ze severu se opět bojí nepokojů z řad aktérů našich nepřizpůsobivých spoluobčanů, kteří se již těší na to, jak to znovu roztočí! Ale tyto obavy na hradě nikdy nepanovaly, protože tam nikdy hlas lidu nedolehl!

Cikáni - Khamoro 2007
 Anonyme, napsal jsi to tak hezky, že si myslím, že by byla velká škoda, kdyby to zapadlo. Myslím si, že by se to mělo objevit ve všech diskuzích, aby si všichni uvědomili, jak jsme denně a při každé příležitosti ohlupováni. Chytrý člověk ví, že historie se nikdy neopakuje a vše jde kupředu a mění se. Tudíž i komunistická strana již nikdy nemůže být stejná jako dřív. Strašit komunismem, stejným, jako byl před lety, je jako strašit malé děti čertem. Pak to dopadá tak, jako na Táborsku, v Českých Budějovicích, Karlových Varech a v jiných městech, kde studenti demonstrují hladovkou v podstatě proti výsledkům demokratických voleb. Oni ovšem za to nemohou, protože byli
zmanipulováni. Zmanipulováni těmi lidmi, kterým nejde o stát, ani o lidi, ale o to, že se změnou vlády přijdou o svá plná koryta a své plné kapsy.

A já jen dodávám...
 

Doufám, že nebudeš nic namítat, když se Tvůj text, neznámý anonyme, občas někde objeví. Děkuji.
 

Grafická úprava a dodatek: Jaroslav Horák
 A ty čtenáři si udělej svůj názor.