Bill Gates přiznal: Vakcíny mají snížit populaci

21.04.2013 18:34

 

 

 Bill Gates přiznal: Vakcíny mají snížit populaci

  

Položil tak rovnítko mezi vakcinaci a úbytek lidské populace.

V podivuhodné přednášce se Bill Gates zabýval dogmatem globálního oteplování, podle kterého emise CO2 způsobuje člověk, který je tak přímo zodpovědný za údajné oteplování zeměkoule. Gates nabízí způsob, jak snížit emise CO2 - snížit lidskou populaci.

Na záběru, kde Gates popisuje neobvyklou rovnici, čistou angličtinou tvrdí, že očkovací látky mají sloužit k tomu, aby se snížil počet obyvatel, čímž se sníží i emise CO2. Stejný cíl má podle něj i současný systém zdravotní péče a reprodukčního zdravotnictví.

Později v prezentaci Gates vakcíny zmínil ještě jednou. "Je to něco, co miluji," řekl o nich. 

Jeden z nejbohatších lidí na planetě je už dlouho znám coby štědrý mecenáš pro  různé potratové programy, které mají omezit růst populace.

Nyní přiznává, že tentýž cíl (redukci počtu obyvatel) mohou zajistit i nové vakcíny. Potvrdil tak informace a výzkumy, podle kterých vakcíny obsahují látky, které snižují plodnost, či přímo vyvolávají sterilitu, stejně jako různé nemoci typu autismu či poruch imunity.

Důvod, proč byl Gates ve svém projevu tak otevřený, je dán zřejmě výběrem publika. Přednáška se totiž konala v rámci konference TED (Technology, Entertainment, Design), což je elitní nezisková nadace, která se specializuje na přednášky veřejně známých osobností. Kromě Gatese na nich vystupují například Bill Clinton, Al Gore či Gordon Brown.

Běžný člověk nemá šanci se na ně dostat, účastnický poplatek za konferenci je totiž šest tisíc dolarů. Mezi sponzory organizace patří IBM a vojensko-průmyslový gigant General Electric.

Ve zcela jiném světle tak vyznívají altruisticky vypadající tvrzení manželů Gatesových, kteří například před měsíce v Davosu oznámili, že v příštích deseti letech poskytnou deset miliard dolarů (až 188 miliard korun) na vývoj nových očkovacích látek.

Nápady na cílenou depopulaci skrze sterilizaci obhajoval v knize Ecoscience z roku 1977 i současný poradce amerického prezidenta Obamy John P. Holdren.

V Česku zatím o nebezpečí vakcín (například proti prasečí chřipce) takto otevřeně hovoří jen politik za Demokratickou stranu zelených Daniel Solis. Ten zveřejnil několik článků, ve kterých tvrdí, že panika kolem prasečí chřipky byla vyvolána proto, aby následně podávaná vakcína posloužila dlouhodobým cílům environmentalistů, kteří se netají touhou zredukovat počet lidí na planetě. Očkovací látky podle něj obsahují nebezpečné přísady, které způsobují sterilitu.

(Adam B. Bartoš, foto: arch.)

                                                                 

Já k tomu dodávám jen toto

Lékařství je ocenění hodné, je-li skutečně lékařstvím v duchu 

Hippokratovy přísahy...

Text přísahy:

Přísahám a volám Apollóna lékaře a Asklépia a Hygieiu a Panakín a všechny bohy a bohyně za svědky, že budu tuto smlouvu a přísahu dle svých možností a dle svého svědomí dodržovat.

Toho, kdo mě naučil umění lékařskému, budu si vážit, jako svých rodičů a budu ho ze svého zajištění podporovat. Když se dostane do nouze, dám mu ze svého, stejně jako i jeho potomkům dám a budou pro mne jako moji bratři. Pokud po znalosti tohoto umění (lékařského) zatouží, budu je vyučovat zdarma a bez smlouvy. Seznámím své syny a syny svého učitele a všechny ustanovené a na lékařský mrav přísahající s předpisy, přednáškami a se všemi ostatními radami. Jinak však s nimi neseznámím nikoho dalšího.

Lékařské úkony budu konat v zájmu a ve prospěch nemocného, dle svých schopností a svého úsudku. Vystříhám se všeho, co by bylo ke škodě a co by nebylo správné.

Nepodám nikomu smrtící prostředek, ani kdyby mne o to kdokoli požádal a nikomu také nebudu radit (jak zemřít). Žádné ženě nedám prostředek kvyhnání plodu.

Svůj život uchovám v čistotě a bohabojnosti, stejně tak i své lékařské umění. Nebudu (lidské tělo) řezat, ani ty, co trpí kameny a tento zákrok přenechám mužům, kteří takovéto řemeslo provádějí.

Do všech domů, kam vstoupím, budu vstupovat ve prospěch nemocného, zbaven každého vědomého bezpráví a každého zlého činu. Zvláště se vystříhám pohlavního zneužití žen i mužů, svobodných i otroků. Cokoli, co při léčbě i mimo svou praxi ve styku s lidmi uvidím a uslyším, co se nesmí sdělit, to zamlčím a uchovám v tajnosti.

Když tuto přísahu dodržím a neporuším, nechť ve svém životě i ve svém umění skromně dopředu postoupím. Tak získám si vážnost všech lidí po všechny ty časy. Když ale zákazy přestoupím a přísahu poruším, nechť stane se pravý opak.

---------------------------------------------------------------------------------------------

A  JEŠTĚ  D O D Á V Á M

A teď sami zhodnoťte dle současného stavu našeho zdravotnictví a  morálky jeho lékařů, ktěří si libují nad nehumánní politikou polistopadových českých vlád a bezohledně se honí za penězi, anichž by tomu jejich lékařská péče odpovídala,

ZDA TO JE PLNĚ V DUCHU JEJICH PŘÍSAHY LÉKAŘŮ..? 


Dodatek a grafická úprava: Dr. Jaroslav Horák